Tolling Centrum voor HPP

Pascal Processing is een gecertificeerd tolling centrum voor HPP. We draaien volop productie voor onze klanten. De producten doorlopen een cyclus in een van onze onze Avure HPP machines met een maximale capaciteit van 100 liter en 800 kilogram per uur.

U bepaalt de cyclus

De prijs is afhankelijk van de cyclus (run). Daarin volgen we uw instructies op de voet. Onder welke druk en hoe lang een run moet duren, bepaalt u helemaal zelf, afhankelijk van uw eigen gevaar- en risicoanalyse. Heeft u advies nodig over de beste HPP run voor uw product dan helpen we natuurlijk graag. We voeren ook regelmatig testen uit met nieuwe producten om te achterhalen wat de beste procedure is.

Extra service

Pascal Processing heeft een uitgebreid netwerk met experts op het gebied van milde conservering, voedselveiligheid, receptuur, verpakkingen en het Pascalisatie logo-programma. Dit netwerk stellen we graag open voor onze klanten. Zo bouwen zij snel kennis op waardoor keuzes maken en nieuwe markten aanboren makkelijker wordt.

Beste apparatuur

Pascal Processing zet de nieuwste en meest geavanceerde machines van Avure voor u in. De voordelen van onze laatste technische aanwinst ziet u in deze video.

Hoge kwaliteit

Bij Pascal Processing bewaken de kwaliteit van het proces aan de hand van rapporten gemaakt door de Avure HPP machines en onze eigen formulieren voor kwaliteitsregistratie. Brengt u koelverse producten dan bewaren we deze uiteraard gekoeld en gecontroleerd.

Geschikte producten

We behandelen de volgende koelverse producten met de milde conserveringstechniek pascalisatie: smoothies, sauzen, dips, vlees en vleeswaren, vis, schelpdieren zoals oesters, schaaldieren zoals kreeft, krab en garnalen en kant-en-klaarmaaltijden.

Wilt u weten wat pascalisatie voor uw producten en marktkansen kan betekenen?

Bel ons voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak.