Vooraankondiging Business Inspiration & Development Dagen

Op 15 & 16 mei worden wederom de Business Inspiration & Development dagen georganiseerd op het Food Tech Brainport in Helmond. Heel interessant voor nieuwe business op het gebied van Food Tech. Onder andere het volgende onderwerp komt aan bod, maar houd de website in de gaten voor het actuele en volledige programma.

Canada: Kansen voor Nederlandse ondernemers

Canada kent een grote Agri- Food sector. Het is de op één na grootste industrie in Canada en als grootste werkgever in het land verantwoordelijk voor 246.000 arbeidsplaatsen. Echter als het gaat om toepassing van nieuwe technologieën, productinnovatie en efficiëntie in productieprocessen, loopt Canada achter op andere belangrijke Agri- Food landen zoals Nederland.
Er wordt daarbij nadrukkelijk gekeken naar de kennis en kunde van Nederlandse ondernemers. Zo hebben het afgelopen jaar enkele Canadese delegaties uit de sector een bezoek gebracht aan Nederland om kennis te nemen van de ontwikkelingen en is de wens uitgesproken om samen te werken en zaken te doen. Eind maart is er een Nederlandse delegatie naar Canada geweest. Tijdens de Business dagen hoort u hier meer over. Zet de data alvast in uw agenda.

Maandag 15 mei 18.00-20.00 uur
Netwerkevent Food Helmond

In het Huijbregts Innovation Center organiseren Food Tech Brainport, Food Connection Point, Huijbregts Groep en gemeente Helmond het netwerkevent Food Helmond. Tijdens dit event wordt de bezoeker meegenomen in de dynamische wereld van food. Trends, ontwikkelingen en daarnaast is er ook aandacht voor kennisdeling en netwerken. De bijeenkomst wordt afgetrapt met een inspirerende spreker.

Dit event is enkel toegankelijk op uitnodiging.

Meer over de Business Inspiration & Development dagen vindt u binnenkort op deze website. Wilt u persoonlijk op de hoogte worden gebracht van het programma, stuur dan een email naar info@foodtechbrainport.nl.

Comments are closed.